Michael Schumacher kommer sig ‘langsomt men sikkert’, siger ven

Den tidligere Ferrari-chef og nuværende FIA-præsident Jean Todt hævder at have nyt fra det ellers hermetiske lukkede Schumacher-hjem.
Foto: Daimler AG

Den tidligere Ferrari-chef og nuværende FIA-præsident Jean Todt hævder at have nyt fra det ellers hermetiske lukkede Schumacher-hjem.

Familien fortæller absolut intet, og kun ganske få udover netop familie ved, hvordan den mangedobbelte F1-stjerne Michael Schumacher har det efter tyskeren frygtelige skiulykke i Frankrig i 2013.

En af få de indviede uden for familien skulle være den tidligere Ferrari-chef Jean Todt. Franskmanden har flere gange før fortalt om Michael Schumachers tilstand, og nu er det sket igen.

I et interview med den tyske avis Bild fortæller Todt, at han håber, at Schumacher ‘kommer sig langsomt men sikkert’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Jeg har brugt meget tid sammen med Corinna (Schumachers kone, red.), siden Michael havde sin alvorlige skiulykke den 29. december 2013. Hun er en fantastisk kvinde, som sørger for familien. Det her havde hun ikke regnet med. Det skete pludselig, og hun havde intet valg. Men hun gør det meget godt. Jeg stoler på hende, hun stoler på mig, fortæller Todt.

Takket være Corinna Schumacher og lægernes ihærdige indsats overlever Michael Schumacher, men med konsekvenser, mener Jean Todt.

Senere denne måned får en dokumentar om netop Michael Schumacher, hvor også sønnen Mick Schumacher medvirker, premiere på Netflix.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk