Mercedes klar med prisen på GT Black Series – bliver VANVITTIG dyr

Nøglerne til Mercedes’ kraftigste gadebil til dato bliver absolut ingen forærring.

Når lanceringslakeringeren ‘magma beam’ koster svimlende 8.468 euro, ved du, at den slutseddel bliver en svær at sluge for de fleste.

Men der skal nok være nogen, der har råd til Mercedes’ vildeste gadebil til dato. Og de kommer til at betale.

LÆS OGSÅ: Bugatti Baby II er her – en elbil af Type 35 med 13.6 hk

I Tyskland har Mercedes allerede en GT Black Series-konfigurator på sin hjemmeside. Og her er beskeden klar. Du får ikke en den nye top-mercer for mindre end 335.000 euro.


Det er 2.5 millioner danske kroner før afgifter. Til sammenligning koster en AMG GT-R med dansk afgift 3.1 millioner kroner.

Komfort koster kassen
Bane-pakken, som Mercedes kalder AMG Track Package, lægger yderligere 7.540 euro. Men så får du også firepunkts-seler, et bur i titanium og en skumslukker, hvis nu uheldet skulle være ude.

Og selvom bilen er skabt ud fra tanken om et kompromisløst monster, kan du stadig hælde komfort over i den. Memory-pakken tilføjer ‘elsæder-og spejle’ og ratstamme som kan justeres i højden. Det koster ‘kun’ 2.000 euro yderligere.

Burmester-lydpakken løber op i vanvittige 4.814 euro. Mens vi i i småtingafdelingen finder ekstraudstyr som: tonede ruder for 430 euro og en tyverialarm til 510 euro. En større brændstof-tank på 75 liter er faktisk noget af det billigste, du kan få.

Den tager Mercedes kun 93 euro for.

 


Reklame: