Annonce:

Ford tilbagekalder ekstraudstyr der flyver af biler

Ford Bronco-ejere, der betalt for, at forhandleren har sat et såkaldt hoodscoop på kølerhjelmen, skal nu aflevere det igen.

En række Ford-forhandlere har fucket op.

Det såkaldte hoodscoop på den nye Bronco-model, der er fabriksudstyr, men som egentlig er mest til pynt, kan nemlig flyve af bilerne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Derfor skal Bronco-ejerne, som har betalt 399 dollar for den slags pynt, nu aflevere det til Ford igen. Bilmærket har ikke sagt noget om, hvad der præcist får elementet på kølerhjelmen til at flyve af.

Men ordentlig fast sidder det altså ikke. Derfor skal Bronco-ejerne nu have deres penge tilbage. Ford blev i første omgang klar over problemet i 2021, da en bil-ejerne gjorde opmærksom på den flyvende pynt.

LÆS OGSÅ: Så mange biler er beslaglagt for vanvidskørsel på 3 år

Siden er Ford blevet gjort bekendt med yderligere 23 tilfælde på det nordamerikanske marked, hvor hoodscoopet enten har revet sig løs eller helt er fløjet væk med vinden hen over bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Noget tyder dog på, at fejlen i visse tilfælde kan have været forhandlerenes skyld. Instruktionerne fra fabrikken er nemlig ikke fulgt helt nøjagtig.

Ford siger dog samtidig, at man ikke kender til nogle tilfælde, hvor personer er kommet til skade som følge af fejlen. Fejlen er umiddelbart også kun at finde på Bronco Sport-modellen. En udgaven af Bronco som ikke fås Danmark. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler