Reklame:

Medie: Nissan genopliver Skyline-navnet… på en SUV

Selvom navnet nok er gledet ud af manges bilentuaisters hukommelse, bygger Nissan stadig Skyline-modeller. Og nu skal navnet bruges på noget helt andet.

Hvis vi siger Skyline, siger du nok R32, R33, R34 og helt sikkert GT-R. KGC10 hvis du for alvor kan din modelhistorie. Men vidste du, at Nissan stadig bruger Skyline-navnet?

Den er god nok. Og nu mener japanske BestCar at vide, at Nissan er klar til endnu et skifte. Det første kom, da “Skyline” forsvandt fra performance-modellen, efter den sidste R34 GT-R blev produceret i 2005.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Siden har Nissan nemlig brugt Skyline-navnet på en firedørs sedan. Men nu er den tid altså også forbi. Næste skridt er, mener det japanske medie en Skyline-SUV.

Noget der er ikke helt fremmede for Nissan. Sub-brandet Infinity, der i øvrigt forsvandt ud af i Europa i begyndelsen af 2020, har nemlig haft en SUV med Skyline-navnet på programmet. Noget Nissan altså også vil benytte sig af nu.

LÆS OGSÅ: Flygtede fra politiet med hjulspin – nu har staten snuppet hans BMW

På den anden side er Nissan ikke det eneste mærke, der driver rovdrift på sit historiske modelprogram. Hos Ford er den lille Puma eksempelvis blevet til en crossover, mens Mitsubishi nu bruger det tidligere sportsvogn-navn Eclipse på en SUV.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?