Annonce:

Kæmpe-Kia vinder prestigefyldt designpris

Kia EV9 har vundet den prestigefyldte ‘Best of the Best’ Red Dot Award i kategorien for biler og motorcykler.

Prisen er en anerkendelse af det unikke design og den innovation, som bilen repræsenterer. Denne pris, der gives kun til de mest fremragende designs, bekræfter, at Kia har skabt noget særligt med deres første elektriske flagskibs-SUV.

Karim Habib, Executive Vice President og leder af Kia Global Design, udtalte: “Med EV9 har vi skabt en elbil med en modig og ægte SUV-karakter, der sætter nye standarder for både design og funktionalitet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

At modtage ‘Best of the Best’ ved Red Dot Design Award er en stor ære for Kia’s designteam og vores globale kolleger. Det afspejler vores vedvarende engagement i at udvikle innovative og inspirerende produkter.”

Red Dot-juryen bemærkede Kias ‘Opposites United’ designfilosofi, som ligger til grund for EV9’s unikke kombination af futuristisk design og ansvarlige værdier. Ideen om at bringe kontraster sammen for at skabe en harmonisk helhed er kernen i denne filosofi. Denne tilgang har givet Kia-designerne mulighed for at skabe et produkt med en skarp og samtidig blid æstetik.

LÆS OGSÅ: Ny rapport: EU har brug for at installere 19.000 ladestandere – om ugen!

Bilens design udstråler en følelse af selvsikkerhed og ro med sine markante linjer, slanke former og rene overflader. Elementer som Digital Tiger Face, Digital Pattern Lighting Grille og de lodrette forlygter bidrager til det moderne og visionære udtryk, som er karakteristisk for EV9.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Kia’s fokus på ansvarlighed og bæredygtighed ses også i EV9’s design. Flagskibs-SUV’en var den første model, der fulgte Kias tre-trins ansvarlighedsstrategi, som omfatter gradvis udfasning af animalsk læder, brug af genanvendte materialer i alle nye modeller og forskning i naturlige og biobaserede stoffer.

Den kommende Red Dot Award-ceremoni finder sted den 24. juni 2024 i Aalto Theatre i Essen, Tyskland, hvor Kia EV9 vil blive hædret som ‘Best of the Best’. Prisen markerer Kias 29. sejr ved Red Dot siden 2009 og følger en række andre udmærkelser, herunder flere iF Design Awards 2024, hvor EV9 også modtog en ‘Gold Award’.

Kia EV9 har siden lanceringen i 2023 fået ros og anerkendelse fra flere andre prisuddelinger. Flagskibs-SUV’en vandt bl.a. ‘World Car of the Year’ og ‘World Electric Vehicle of the Year’ ved World Car Awards 2024.

Derudover har den modtaget priser som ‘Women’s World Car of the Year 2024’, ‘German Luxury Car of the Year 2024’, ‘Golden Steering Wheel 2023’, TopGear.com ‘Årets Familiebil 2023’, ‘UK Car of the Year 2024’, og ‘North American Utility Vehicle of the Year 2024’.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler