Annonce:

Flygtede fra politiet med hjulspin – nu har staten snuppet hans BMW

En byretsdom betyder, at en 31-årig mand må aflevere sin BMW 335i til staten.

En 31-årig mand er ved Retten i Hjørring blevet dømt for vanvidskørsel. Det er han, fordi en dommer fandt det bevist, at bilisten i sin BMW 335i forsøgte at flygte fra politiet ‘i høj fart og med hjulspin’.

LÆS OGSÅ: Medie: Audi ændrer modelnavne… igen

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hændelsen, der i december sidste år kostede manden både bil og kørekort, fandt sted under den såkaldte ‘Hellerup-uge’ i Skagen i 2021. I retten forklarede manden, at han ikke vidste, at det var politiet, der ville tale med ham. Det skriver Nordjyske.

Hvem der så ville sludrer, kom manden dog ikke ind på, da han sad på anklagebænken. Ifølge anklagemyndigheden kørte manden både over for rødt og blæste på sin vigepligt. Det sidste betød, at en fodgænger måtte ‘springe for livet’ for ikke at blive ramt, mente anklageren i retten.

Forsøgte at flygte til fods
Den 31-årige afviste dog blankt, at han skulle have kørt hensynsløst. Alligevel forsøgte han til sidst at flygte fra politiet til fods. Ordensmagten fik dog løbet ham op. Kort efter stod det klart, hvorfor manden måske i virkeligheden stak af.

Han havde nemlig slet ikke noget kørekort. Den rådne kørsel og den kort flugt til fods koster ham nu en 20 dages ubetinget fængsel og en klækkelig bøde. Ligesom han ikke skal regne med at kunne tage kørekort de næste mange år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

På trods af uenigheder i retten valgte den 31-årige at modtage dommen.

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler