Magnussen efter Spanien-katastrofe “Øv, for bilen var god”

Foto: Haas F1 Team

Kevin Magnussen viste overbevisende fart under kvalifikationen til Spaniens Grand Prix, men røg ud af pointkampen allerede på første omgang om søndagen.

Skuffelsen var til at spore hos Kevin Magnussen, som, efter en overbevisende kvalifikation til Spaniens Grand Prix på Circuit de Barcelona-Catalunya, blev sendt ud af kampen blot få sving efter starten på Formel 1-løbet.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Magnussen startede ræset fra en lovende ottendeplads og leverede igen en af sine solide starter, men et sammenstød med Mercedes-køreren Lewis Hamilton sendte danskeren i gruset allerede i fjerde sving.

Det lykkedes imidlertid for Haas-køreren at få sin racerbil tilbage på banen, hvor han satte kurs mod pitlane for at skifte sine soft-dæk, deriblandt et punkteret, til medium. Magnussen befandt sig herefter i en position bagest i feltet, hvor han kørte et stabilt løb. Han igen pittede på 30. omgang og skiftede til hårde dæk, før han kørte bilen i mål på en 17. plads.

Holdkammeraten, Mick Schumacher, som startede løbet fra en 10. plads, kørte over målstregen på en 14. plads.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

– Jeg var på ydersiden i sving fire, da jeg bliver ramt. Jeg får straks en punktering, og dét var sådan set slutningen på mit løb. Heldigvis lykkedes det mig at få bilen ud af gruset og tilbage til pitten igen, så vi kunne fortsætte løbet, siger Magnussen og fortsætter:

– Vi kørte en ret hård strategi grundet hændelsen på første omgang, men på nye dæk var bilen ret god. Vi fik vist farten denne weekend, og med to biler i top-10 efter kvalifikationen er der bestemt noget godt at tage med. Desværre gik det slet ikke, som vi havde håbet. Den gode nyhed er, at der er et nyt løb allerede i næste weekend, lyder det fra Kevin Magnussen.

Næste afdeling af 2022-udgaven af verdensmesterskabet i Formel 1 køres i Monacos berømte gader den 27.-29. maj.

Foto: Haas F1 Team
Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk