Liberty Walk laver driftteam: Hør deres vilde 4-rotors S15 her

Liberty Walk Racing drifting

Du kender dem nok bedst for syge widebody-ombyggede modeller fra Lamborghini, Ferrari og den slags. Men nu skal Liberty Walk køre drifting!

Stifteren Wataru Kato har netop annonceret, at Liberty Walk nu ikke bare skal bredbygge biler rundt omkring i hele verden – nu skal de skam også køre motorsport. Under navnet LB Racing.

Det kommer til at foregå i en Nissan S15 med Hibino Tetsuya, der er en erfaren herre indenfor drifting, bag rattet. Og så er han kendt for sit tis-gule hår… Teamet skal køre med i Formula Drift Japan.


Bilen er netop bygget færdig, og den hedder det mundrette LB-SUPER SILHOUETTE WORKS NISSAN SILVIA S15. Som det kan ses i navnet, er bodykittet lavet i det retro-inspirerede Silhouette-look, som nok skal dele vandene.

Men allermest spændende er motoren. Det er en 4-rotors sag med twinturbo. Hvor meget power, den er god for, ved vi ikke endnu. Men det lyder af meget! Brap, brap, brap!

Se og hør i de to videoer her:Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk