Kommune fjerner bil – fik nok af bilist som ignorerede ‘over 100 p-bøder’

Hjullås på bil
Foto: Alex Plesovskich

En kommune har fået nok af en bilist, som siden september 2021 har ignoreret et hav af p-bøder.

I den sydøstlige del af London bor en bilejer som lige nu mangler sin bil. Men vedkommende mangler også at betale ‘over 100 p-bøder’, som han siden september 2021 har fået af byens parkeringsvagter.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Og nu har bystyret i den engelske hovedstad altså fået nok af bilistens opførsel. Derfor har man beslaglagt bilen. Det skriver The Sun.

Bilen kan bilisten få igen hvis den sikkert efterhånden ret så høje sum af p-bøder betales. Hvis ikke vil bilen blive solgt på en tvangsauktion, så kommunen kan få dækket sine omkostninger, i forbindelse med at bilen blev fjernet.

Det er dog ikke, fordi bilisten ikke har fået advarsler. For dem har der været flere af, hævder en talsmand for bystyret. Tilbage i november sidste år blev der eksempelvis sat en hjullås på bilen. Det lod ejeren sig dog ikke mærke med. Låsen blev bare brudt op, så bilen kunne komme videre. Og parkere ulovligt igen.

Reklameblok:Men nu har bystyret altså sådan for alvor fået nok af bilisten. Det der med manglende forståelse for love og regler er i øvrigt ikke noget nyt i trafikken. Herhjemme måtte en bare 16-årig dreng aflevere sin fars knallert til en patrulje fra Østjyllands Politi. Ordensmagten kvitterede med en sigtelse for ulovlige, konstruktive ændringer. Altså til farmand.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk