Skabte utryghed – nu skylder han sin far en knallert

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Politiet har taget en knallert fra 16-årig dreng, hvis kørsel skabte utryghed i Haurum ved Hammel. Drengens far er blevet sigtet for at lave konstruktive ændringer på knallerten.

Tirsdag aften måtte en 16-årig dreng aflevere sin knallert til Østjyllands Politi. Forinden havde ordensmagten fået flere meldinger, om at nogle unges knallertkørsel i Haurum ved Hammel skabte utryghed.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Fremme på stedet kunne politiet konstatere, at den knallert, som den 16-årige kørte rundt på, kunne køre for hurtigt. Og da det medbragte rullefelt viste en hastighed på ‘mere end 55 km/t’ – som politiet skriver i døgnrapporten – blev knallerten beslaglagt.

Herpå blev drengens far kontaktet, og da han på registreringsattesten står angivet som knallertens ejer, blev han sigtet for at have foretaget ulovlige, konstruktive ændringer.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk