Kæmpe brand destruerer 40 biler

40 biler ventede på at blive auktioneret væk, da en nat i sidste weekend brændte op på en plads i Pennsylvania

I weekenden udbrød der brand på en plads i Pennsylvania, hvor 40 biler stod parkeret, før de efter planen skulle sælges på auktion.

Den planer bliver nu ikke til noget. For flammerne åd godt og grundigt af samtlige biler. De ligner nu mere kul end egentlige køretøjer.

Det viser billeder fra stedet, som blev taget da bilerne brændte. Pladsen tilhører den amerikanske virksomhed Insurance Auto Auctions, og det var dette firma, som havde bilerne opbevaret inden auktionen. Branden brød ud kl. 01.46 om natten, skriver Drivtribe.

40 biler ventede på at blive auktioneret væk, da en nat i sidste weekend brændte op på en plads i PennsylvaniaOg selvom brandfolk var hurtigt fremme på stedet, var alle brande først slukket kl. 03.26 lokal tid. Myndighederne undersøger stadig årsagen til branden, men de foreløbige undersøgelser indikerer, at en lynnedslag kan have sat gang i flammehavet.

Ingen personer kom til skade under branden, og ingen var bilerne havde i sig selv særligt høj værdi. Der er for størstedelens vedkommende tale om brugte biler. Blandt andet Mercedes E-Klasser, en Kia Sou og en Chrysler 200.

Men voldsomt ser det ud.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk