Reklame:

Ford-ejer smadrer Mustang ind i supermarked: “Speederen sad fast”

Mustang-ejeren siger, at hun var ved at bakke ind i en p-båse ved en butik ved siden af, da speederen satte sig fast. 

I sidste uge måtte brandvæsnet i Williamston, South Carolina, rykke ud til noget af en ulykke. En kvinde havde lagt facaden til et lokalt supermarked ned med sin Mustang.

Det skriver Williamston Fire Department i et opslag på Facebook.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Da redningsmandskab nåede frem til stedet, forklarede kvinden, at hun havde forsøgt sig med at bakke ind i en p-bås, da speederen i Mustangen satte sig fast.

Myndighederne kunne efter ulykken bekræfte, at ingen personer heldigvis var kommet noget til. Men det må alligevel have givet et ordentligt brag.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Her lader bilmærker tusindvis af nye elbiler ruste væk

Der er ikke forlydender, om at den kvindelige Mustang-ejer er blevet sigtet for noget i forbindelse med ulykken. Men nu skal nok krydse fingrene mere end en gang, for at hendes forsikringspræmie ikke stiger.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

For uanset hvad er der en regning der skal betales, og Mustangen skal formentlig også ses efter. Forsikring er i øvrigt meget rart at have – også hvis man vil sikre sig mod vanvidskørsel og lovens sanktioner.

Og det er faktisk nu en mulighed i Danmark. Det kræver dog, at visse betingelser er opfyldt, siger Dansk Bilbrancheråd. Læs mere om den historie her.


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?