Reklame:

Fløj gennem 70-zone – nu ejer staten Porsche til 2,3 mio. kroner

En 46-årig mand har fået byrettens ord for, at han nu ikke længere er Porsche-ejer. Bilen, han mister, koster flere millioner kr.

En 46-årig mand har fået Retten i Glostrups ord for, at han er vanvidsbilist. Derfor ejer statens nu hans Porsche 911 til en værdi af 2,3 millioner kr.

Det oplyser Vestegnens anklagere på det sociale medie ‘X’ – det tidligere Twitter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Manden mister bilen, fordi han tidligere i år blev taget med en alt for høj fart i en 70-zone i Albertslund. Han blev målt til at køre 143 km/t.

Udover han den 43-årige nu må aflevere både kørekort og bilnøgler permanent til politiet, som vil destruere kørekortet og sælge bilen videre på tvangsauktion, skal han også tilbage 20 dage i et fængsel.

LÆS OGSÅ: Flertal går imod folk med elbiler: “De skal også betale”

Han må desuden heller ikke køre bil igen de næste 3,5 år, oplyser anklagemyndigheden. Den 46-årige er dog ikke den eneste der på det seneste har måttet sige farvel til en forholdsvis dyr bil på grund af vanvidskørsel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det samme er sket for en 63-årig Mercedes-ejer, der sidste år forsøgte at komme fra Herlev til Ballerup i et tempo, der er noget hurtigere end loven tillader. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?