Fast and Furious-stjerne gift – kørte fra kirken i Honda Integra Type R

Foto:starsandtheircars/Instagram

Spørger man en Fast and Furious-fan findes der vel næppe større kærlighedserklæring. 

Beklager boys. Fast And Furoius’ Mia Toretto, hvis borgerlige navn er Jordana Brewster, er en gift kvinde. Tilbage i juni fik hun papirer på kæresten – filmproducent Andrew Form.

Det er er alt sammen meget fint. Men nu er en særlig detalje om den store dag dukket op. Det viser sig nemlig, at virkelighedens Mia Toretto er noget af bilentusiast. Og endda en af dem hvor de tidlige F&F-dage fortsat hænger ved.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
For da Jordana Brewster og Andrew Form sagde ja til hinanden, foregik det blandt andet omgivet af en sort Honda NSX, Domnic Torettos (Vin Diesels, red.) RX-7 (ja, den hvor han skifter gear en million gange, red) og så en blå Honda Integra Type R.

Hondaen er magten til de biler, som F&F-folkene brugte i filmen The Fast and the Furious fra 2001. Og selvom det efterhånden er mange år siden, er Jordana Brewsters alias Mia Toretto ikke færdig med Fast and Furious-universet. Hun er således på rollelisten til den tiende og sidste film i rækken. Filmen deles i øvrigt i to. Del 1 – som blot kaldes Fast X – får premiere næste år

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk