Denne Skyline GT-R et MONSTER med 1.166 hk


Ja, en R34 Skyline GT-R er på mange måder en legendarisk vogn. Men bilens sand potientiale skal i virkeligheden skrues frem.

Den Sydney-baserede tuner Maatouks Racing har løftet sløret for en usædvanlig Skyline-fortolkning. Ikke bare er den beige over alt. Den har også vanvittigt mange hestekræfter. Sidstnævnte er måske det mest normale her.

LÆS OGSÅ: SE PRISEN – Det koster benzin og diesel i Danmark uden afgifter

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bilen er en R34 GT-R. Og det betyder 2,6-liters rækkesekser. Men her er salgvolumen forøget til 3,2 liter. Rækkesekseren får hjælp af én gigantisk turbolader i stedet for to mindre enheder Flittigt brug af aftermarket-komponenter og en Haltech-motorstyring gør det muligt at få så meget som 1.166 hestekræfter ud af maskineriet

Meget passende er bilen døbt Desert Eagle. For med en beige, som nærmest glider over i sandfarvede toner, kunne bilen godt lige noget, der hører mere hjem på det underlag end asfalt.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af Desert Eagle

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk