Carrera GT nr. 940 kan blive den dyreste NOGENSINDE!


Lige nu sker der én ting for Porsches Carrera GT-model. Bilen stiger, og stiger og stiger i værdi. Nu kan bilen her blive den dyreste i verden.

Denne Porsche Carrera GT er nummer 940 ud af 1.270, som fabrikken i Zuffenhausen fik samlet mellem 2003 og 2007. Til foråret skal den på auktion, og køberen kommer i den grad til at betale. For bilen har ikke kørte mere end 293 kilometer, siden den forlod samlebåndet. Det lyder vildt. Men det er faktisk færre kørte kilometer, end et lignende eksemplar blev solgt så sent som i sidste måned.

Den bil havde 400 kilometer på klokken, og prisen endte på to millioner dollars (plus auktionssalær). Bilen, der lige om lidt skal på auktion, er en af blot 64 Carrera GT , som kom til Nordamerika i farven Seal Grey kombineret med en terracotta-farvet læderstue. Og så selvfølgelig kulfiber over alt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Motoren i en Carrera GT  er, hvis du skulle have glemt det, en 5,7-liters V10’er. Koblet til en sekstrins manuel gearkasse sparker den 612 hestekræfter gemme baghjulene. Hvilket gør den i stand til at spurte fra 0 til 100 km/t på bare 3,6 sekunder. Topfarten? 334 km/t.

Hvorfor bilen ikke har kørt mere, end den har. Og hvor mange ejere, den har haft, fremgår ikke af salgsopstillingen.

Den tyske superbil satte to nye prisrekorder i januar. Bortset fra den, vi nævnte ovenfor, var et rødt GT-model eksemplar med lidt mere end 1.200 kilometer på tælleren nemlig også til salg. Den røg for 1,9 millioner dollars. En rekord. Men en rekord som kun holdt i en uge.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk