Brabus og Fostla i samarbejde om sommerens fedeste cabriolet

Fostla Brabus S63 Cabriolet
Fostla Brabus S63 Cabriolet

Hvis vi skulle vælge én bil at køre i til sommer, kunne det her godt være vores valg.

Fostla er officiel partner med Brabus, og derfor er de gået sammen om at skabe sommerens sejeste cabriolet i form af en Mercedes-Benz S63 Cabriolet.


I forvejen en stor, hurtig chef-bil med super sprødt design. Men intet er jo så godt, at det ikke kan forbedres en smule. Så derfor har Fostla taget det bedste fra Brabus-hylderne og monteret et kulfiber-bodykit, som ikke er for voldsomt, men stadig giver bilen lidt mere kant.

Dertil kommer en foliering i den specielle Olea-grøn, som er et modigt valg, men det spiller i vores øjne faktisk ret godt på bilen. Det gør hjulene også. Det er Brabus Monoblock M Platinum Edition i 9×21 tommer foran og 10,5×21 bagpå.


En sportsudstødning fra Brabus giver lyden et touch af ræs og AMG-bulder. We like!

Du kan læse meget mere om Fostlas mange projekter her!

Flere billeder her:

Fostla Brabus S63 Cabriolet Fostla Brabus S63 Cabriolet Fostla Brabus S63 Cabriolet Fostla Brabus S63 Cabriolet Fostla Brabus S63 Cabriolet Fostla Brabus S63 Cabriolet Fostla Brabus S63 Cabriolet Fostla Brabus S63 CabrioletKasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk