Boosted-legende: Foliemandens Nova-monster

Chevy Nova – årgang 1966 – ZL1-motor med kompressor – 12 x 20” Intro Wheels

Hvad får du, hvis du lukker en dedikeret bilbygger inde på et værksted i et halvt år med en bunke penge og en gammel chevy fra 1966? her ser du svaret!

NB: Halløj! Artiklen, du nu skal til at læse, har vi hentet fra vores enorme blad-arkiv. Nova’en her indtog forsiden af Boosted Magazine nr. 10 i november 2014.


Marcus har bevaret de fleste af Nova’ens klassiske linjer. Det er en del af konceptet i en pro-touring bil.

Der er nogle mennesker, som vi bare møder igen og igen i den her fantastiske verden af ombyggede biler. Danmark er selvfølgelig også et lille land, så det er ikke så mærkeligt, at vi efterhånden har set de samme ansigter en del gange.

Når vi snakker virkelig gennemførte projekter – og især US-biler – så er vi rendt ind i Marcus fra Rudetoning.dk mindst fem-seks gange de seneste ti år. Og det er altid med den ene perfekte ombygning efter den anden.


  – Jeg har ombygget biler en del år nu. Jeg begyndte med at istandsatte Astro Vans én efter én. De var nemme at bygge på – du ved, fælge på og komplet maling og udstødning, så var den solgt. Der har så været mange pickups efter dem. Blandet andet Chevrolet C1500 og omkring fem Chevrolet 67-72. De modeller blev jeg meget optaget af i mange år, og de blev da også bedre og bedre, hvor den sidste er min røde GMC truck fra 69, som er til salg nu, fortæller Marcus.

Udstødningen er fra Flowmaster med sådan en afgang her i hver side.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre

Vil du læse videre? Få fuld adgang på 1 minut

Du har forsøgt at klikke ind på en artikel, der kun er tilgængelig for medlemmer.
Bliv medlem nu og få adgang med det samme - klik her!
Bliv medlem nu!  

Allerede medlem? Log ind herunder: