BMW’en, Tupac døde i, er – stadig – til salg!

Efter mere end tre år uden en køber er det måske på tide at sætte prisen på Tupac Shakurs BMW 750iL ned? Bare en smule, måske.

Efter mere end tre år uden en køber er det måske på tide at sætte prisen ned? Bare en smule, måske.

Opdatering: 11. januar 2022: Tupacs dødsbimmer er stadig til salg. Og ja, den koster stadig i en formue. Altså i dollars.

Da Tupac Shakur i 1996 blev majet ned og mistede livet i en regn af kugler, sad han på passagersædet i sin sorte BMW 750Li årgang 1996.

Men selvom rap-stjernen udåndede, levede bilen faktisk videre. Den blev tilmed sat i stand. Ovenikøbet så perfekt at man ikke længere kan se beviset på rapperens død – skudhullerne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Mordet er lige så god en historie som fortællingen om Tupac i levende live. Og det mente en forhandler i Las Vegas skulle koste en god del penge. Derfor dukkede bilen tilbage i 2018 op med et vanvittigt prisskilt i forruden – 1,5 millioner – tak.

To år senere er bilen stadig til salg – altså for 250.000 dollars mere. Og gæt én gang – den er der sgu ingen, der bidt på. Endnu – altså.

Ses vi til Auto Show?


Efter mere end tre år uden en køber er det måske på tide at sætte prisen på Tupac Shakurs BMW 750iL ned? Bare en smule, måske.
Det – så vidt vides – sidste billede af Tupac Shakur i live. På føresædet sidder Suge Knight, som senere fik en dom på 28 års fængsel for mord og mordforsøg i en anden sag.

Om bilen siges det, at den er malet om. Om det er med original BMW-lak, har vi dog ikke kunnet blive klogere på. Enkelte spor skulle været efterladt i bilen, så man faktisk kan fornemme, at kuglerne har været her.

Den 5,4-liters V12-motor skulle også spinde lystigt derudaf. Omend den har gået 121.043 miles. Det er lige i underkanten af 200.000 kilometer. Hvilket den mægtige maskine nok burde kunne klare.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk