Reklame:

Audi S3 beslaglagt om natten – blæste gennem byzone hvor politi lå på lur

En bilist måtte lørdag nat aflevere nøglerne til sin Audi S3, som fredag morgen havde kørt alt for stærkt. 

Politiet var over et døgn om at hente en Audi S3, som fredag morgen havde kørt vanvidskørsel på Flensborg Landevej i Tinglev. Her må man højst køre 50 km/t.

Men den opstillede fotovogn blitzede Audien til en fart på hele 108 km/t. Mere end rigeligt til at sigte føreren for vanvidskørsel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det var dog først lørdag nat, at politiet fik stoppet Audien. Det skete, da en patrulje fra Syd- og Sønderjyllands Politi fik øje på bilen ved motorvej E45 ved Haderslev.

Ejeren har ikke ønsket, at en dommer skal beslaglæggelsen. Vedkommende skal nu forvente, at politiet vil have bilen konfiskeret. Ligesom der venter både en større bøde, en periode uden kørekort og en ubetinget fængselsstraf.

LÆS OGSÅ: Fra 1. oktober bliver parkeringsfinte ulovlig – ”Det er vanvittigt og uforståeligt”

Dermed er Audien blot den seneste i en række af mere end 2.000 biler, som landets politikredse ifølge Rigspolitiets opgørelse har taget fra vanvidsbilister på de danske veje.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og det er ikke kun gået udover danskere. Flere udlændinge har måttet aflevere deres biler til politiet. Tidligere på måneden måtte et tysk ægtepar finde en anden måde at komme hjem til Schleswig-Holstein på.

En nyhed der er nået hele vejen til de tyske medier, der nu advarer om lovgivningen i Danmark. Læs mere om det her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?