Reklame:

Anonymous lammer Moskva – alle taxaer sendt til samme sted

Torsdag i sidste uge lagde hackergruppen Anonymous en populær russisk taxa-app ned. Det lammede trafikken i Moskva. 

I sidste uge lykkedes det hackergruppen Anonymous at skabe kaos på vejene i den russiske hovedstad Moskva. Det gjorde gruppen ved at hacke den russiske taxa-app Yandex Taxi.

Ifølge hjemmesiden Hackread lykkedes det Anonymous at trænge gennem gennem appens sikkerhedssystemer. Med paraderne nede fik gruppen held til at sende samtlige af byens hyrevogne hen til det samme sted i centrum af hovedstaden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Ukrainere hacker samtlige laderstandere i Moskva  

En talsmand fra Yandex bekræfter angrebet på taxa-appen. Herfra er der lige forskellige opfattelser af, hvad der skete med trafikken. Yandex mener, at de fik løst problemet og smidt hackerne ud indenfor en time.

Omvendt siger Anonymous, at de fik hjælp af nogle ukrainske hackere, og at de i fællesskab fik lammet trafikken i op med tre timer. Ekstrem trafik er dog ikke noget nyt i den russiske hovedstad.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Tidligere på året kårede CBS News Moskvas trafik som den næstværste i verden. Altså lige bortset fra trafikken i Tyrkiets største by Istanbul.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?