Annonce:

VIDEO: Geni forvandler 30 år gammel Mitsubishi 3000GT til en smartphone

Det har helt sikkert ikke været nemt. Men må omvendt have været alle timerne værd.

Selv da den kom frem i 1990, var Mitsubishi 3000GT en avanceret bil. Det har tiden ikke ændret på her 33 år senere. Dette eksemplar fra 1993 er tværtimod kun blevet endnu mere tech-tungt.

Det har ikke været nogen nem opgave. Men til gengæld kan alt styres med bilens originale knapper og den indbyggede mobiltelefon. Bluetooth var ikke en ting i de tidlige 90’ere. Men det skal vi da lige love for er tilfældet i den røde japaner her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den originale telefon kan endda bruges til roaming, og den kan tale sammen med Apples stemmeassistent ‘Siri’. Det hele har taget ejeren Jeff Lau tre år at udvikle. Altså fra bunden fordi ingen andre har gjort det før.

I hvert fald ikke med det fabriksmonterede udstyr i en 3000GT. Så kan man indvende, at 3 år er lang tid at bruge på en gimmick. Nogen vil måske endda sige håbløst lang tid. Men det lykkedes jo netop.

LÆS OGSÅ: Ung gut anholdt: Kørte rundt på løbehjul og ‘rev sig selv i fjederen”

Endnu mere beundringsværdigt, at absolut ingen kan se, at der er lavet noget om på den gamle japaner. Man skal vide det, og at telefonens oprindelige signal blev slukket i 2008, for at bemærke noget.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Teknikken, der har gjort det hele muligt, ligger i øvrigt gemt i bagagerummet under det originale dækken. Se, dét er sejt!

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler