29-årig bilist sigtet – forsøgte at bestikke politiet

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Mandag i denne uge forsøgte en 29-årig bilist lidt mere end bare at tale sig ud af en bøde.

En 29-årig bilist havde mandag i denne uge fået for meget inden for vesten, da han i en bil ramte en campingvogn, som stod parkeret i en privat indkørsel. Ved sammenstødet ramte campingvognen foruden en trailer også huset på grunden.

Den 29-årig stak efterfølgende af, men med hjælp fra vidner kunne politiet standse manden en halv time senere i Kalundborg. Her blev manden lagt i håndjern og taget med på sygehuset for at få taget en blodprøve.

Og her kunne historien være endt. Hvis det da ikke var, fordi den 29-årige åbnende munden for at give politiet et særligt tilbud. Den 29-årige ville nemlig give penge for at blive ‘befriet’ fra håndjernene. Tilbuddet blev dog afvist.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Lidt senere på sygehuset ville den 29-årige igen tale med politiet. Denne gang dog ikke for at forsøge at bestikke sig ud af situationen. I stedet skriver Midt- og Vestjællands Politi i døgnrapporten, at betjentene blev svinet til.

Og det må man ikke. Hverken det ene eller det andet. Så før den 29-årige blev løsladt, blev han sigtet for en lang række forhold. Udover spritkørsel og flugt efter påkørslen hører han nærmere fra politiet om forsøg på bestikkelse og fornærmende tiltale mod polititjenestemænd.

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk