10 ting du – måske – ikke vidste om biler


Hvilket magasin har eksempelvis givet en bil væk hvert år i 57 år?

Vi eeelsker biler, og det bliver vi ved med. Heldigvis er vi ikke de eneste, der synes, det er sjovt med lidt krøllede fakta om de firehjulede.

Faktisk findes der hele bøger om emnet. Altså skøre fakta om biler. Og tak for det. For næst efter at væmmes over hvad folk skriver af dumme ting i bilannoncer for at komme af med deres gamle lig af nogle Lada’er, så er underlige facts om biler noget af det sjoveste tidsfordriv, vi kan komme i tanke om.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og tidsfordriv er der brug for i en tid, hvor vi alligevel skal være hjemme og være vores egne bedste venner sammen med højst fire andre makkere.

Så som vores engelske kollegere ville sige: Here goes nothing! (i ikke-rangordnet rækkefølge, red.)

Ses vi til Auto Show?


Nummer 1: Sidespejlene på en McLaren F1 er hentet direkte fra en Volkswagen Coroado.

Nummer 2: Baglygterne på en McLaren F1 i øvrigt fra en Lamborghini Diablo, som har lygterne fra Hellas standard-sortiment. Lygterne sad eksempelvis også på en Bova Futura (ja, det er en bus, red.)

Nummer 3: V10’eren, som Dodge brugte i Viper-modellen, er faktisk lavet af Lamborghini, som var ejet af Chrysler på det tidspunkt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre

NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk