10 dumme ting folk skriver i bilannoncer

Indrømmet, meget af tiden på Boosted-redaktionen bruges på at savle over biler. Til gengæld støder vi så også på dumme formuleringer i et utal af salgsannoncer – her er de 10 værste

Du er ikke rigtig bilentusiast, hvis ikke Mobile.de ligger som dit første – og gerne eneste – bogmærke, når du browser rundt på internettet. Jeg har mit på det tørre. En læge vil sikkert sige, at jeg har forkortet mit liv med dage – måske uger – ved at sidde alt for stille.

Men jeg ved jo hvorfor. Der skal kigges på biler. Også dem jeg aldrig får råd til. Men hvad selvsamme læge ikke ved, er, at jeg stensikkert har forkortet mit liv i ren og skær raseri over dumme formuleringer, jeg gang på gang render ind i, når jeg pløjer mig gennnem de endeløse annoncetekster.

Så her er mine top 10-bud på det lort folk lukker ud, når de mestensdels forsøger at afhænde gamle lig på fire hjul

Den lød sund, da jeg pillede pladerne af

Med andre ord ‘jeg er typen, der fatter lige præcis så lidt om biler, at jeg var nødt til at afmontere pladerne og gemme bilen væk for ikke blive ruineret. Og nu vil jeg bare gerne have den solgt. Er du dum nok til at komme og kigge? Måske hjernedød nok til at købe?’Reklame: