YES! Mad Mike skal køre i vanvittig Mazda3 med wankelmotor


Bilen får baghjulstræk og 1.217 hestekræfter, så den kan køre med i næste års Pikes Peak.

Det ligger i navnet. Mad Mike er en gal mand. Altså bag rattet. Mandens evner bag et rat kunne blandet andet opleves til Danmarks største bilmesse – Auto Show Denmark – i 2017. Faktisk var der første gang, Mad Mike nogensinde besøgte i Danmark.

Og han gjorde det, hvis du spørger os, helt formidabelt. Radbull, som hans Mazda MX-5 hedder, blev kørt helt op ad de betonklodser, der skærmer publikum fra livearenaen i Odense.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og snart er Mad Mike klar med endnu en vild Mazda. Også med wankelmotor. Denne gang har newzealænderen med det borgerlig navn Michael Widdett kastet sig over en Mazda3.

Den får 1.217 hestekræfter fra en firekamret Wankel-motor at mose afsted med. Det afslørede Mad Mike selv i et Instagram-opslag fornylig. Nu kan vi næsten ikke vente til Pikes Peak.

Men det bliver vi nødt til. For næste års Pikes Peak Hillclimb Colorado køres først søndag 25. juni. Den sidste søndag i måneden. Ligesom det i øvrigt har været, lige siden løbet blev kørt første gang for 99 år siden.

Sikke et 100 års-jubilæum det bliver i 2023!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk