Reklame:

VW indrømmer: Her er vores biler noget skrald

Volkswagens topchef indrømmer, at bilmærket har begået en dummert.  

Da Volkswagen lancerede Golf GTI Mk.8, var både kritikere, journalister og kunder enig, om at bilen var en sjov at køre men skrald at styre, når det kommer til infotainmentsystemet.

Og det lover Volkswagens nye administrerende direktør, Thomas Schäfer nu at rode bod på. I et interview med Car Magazine indrømmede den nyudnævnte administrerende direktør, at der var begået fejl med det såkaldte MIB3-system. Det findes ikke kun i Golf 8 også hos VAG-koncernens andre mærker som Cupra og Škoda.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Vi ved, hvad vi skal gøre. Vi har fået feedback fra kunder, vi har feedback fra værksteder endda fra journalister, og de siger: ‘I ved, at det her ikke er godt. I er nødt til at lave det om.’, sagde Schäfer.

Men ændringerne i VW’s infotaiment begrænser sig ikke kun til software. I samme interview fik Schäfer sagt, at der også skal laves om på hardware, hvis Volkswagens problem skal rettes. Bl.a. gør knapperne i kabinen og på rattet i mærkets biler comeback. Det vil dog tage lidt længere tid at få ud til kunderne. Direktøren siger 2024. Men den faceliftede Tiguan kommer allerede med det nye rat – og flere knapper – næste år.

 


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?