Reklame:

Vrede borgere begår hærværk mod Formel 1

Det er ikke alle Formel 1-tiltag der er lige populære. Nu tyer flere indbyggere i Las Vegas til hærværk mod nyt tiltag.

Formel 1 vil helst gerne holde alle dem, som ikke har betalt for at se løbet, ude af festen. Også selvom det hele af flere omgange hvert år foregår midt inde i byer.

Den idé er det bare ikke alle indbyggere i Las Vegas der bryder sig om. Allerede inden løbet i den berømte by er gået i gang, det sker først senere i november, har Formel 1-organisationen fået sat folie op som blokerer udsynet til banen fra en offentlig gangbro.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Flere indbyggere har dog allerede fundet ud af, at folien med lethed kan pilles af.

Så mange steder på broen er der store ruller i folien, som ellers skulle holde nysgerrige blikke fra at følge gratis med i det store motorløb.

LÆS OGSÅ: Nye Tesla-ejere klager især over én ting

For gratis er det ikke. Tværtimod. En billet til løbet i Las Vegas løber nemt op i flere tusinde dollar. Det samme gør et hotelværelse, hvis der overhovedet er ét eneste tilbage.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

2023-løbet i Las Vegas markerer Formel 1’s tilbagekomst til byen, hvor racerløbet ikke har været siden 1984. Dengang hed det Caesars Palace Grand Prix.

Den nye aftale med bystyret i Las Vegas betyder, at Formel 1 må lukket centrale dele af byen helt ned én gang om året ind til 2032. Det skriver Motorsport.com.

@jacobslifeinvegas

Vegas Revolts Against F1 Racing #vegas #lasvegas #f1 #f1racing

♬ original sound – Jacob Orth

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?