Reklame:

Nye Tesla-ejere klager især over én ting

Den faceliftede Tesla Model 3 er ikke andet end lige rullet ud til de første kunder, før disse fortæller om bilen på nettet.

Det er ikke umuligt at finde ud af, hvordan den faceliftede Tesla Model 3 opfører sig. Heller ikke selvom man måske ikke ejer en selv.

Nettet flyder nemlig allerede over med beskrivelser fra Tesla-ejere med den nye Model 3 Highland.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Reddit skriver en bilist bl.a., at han har skiftet sin Seat Ibiza ud med en ny Model 3. Og han er generelt glad. Bilen virker solidt skruet sammen, anlægget i bilen lyder godt og undervognen er behageligt sat op.

Når dog ikke alt, der er lige fedt i den nye Model 3. Især Vision-systemet, der styrer alt fra bilens kameraer til regnsensoren får hug med på vejen.

LÆS OGSÅ: Flertal går imod folk med elbiler: “De skal også betale”

Tesla-ejeren skriver, at han på nuværende tidspunkt langt vil foretrække de parkeringsensorer, Tesla har valgt helt at fjerne fra den nye Model 3.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og det er tilsyneladende mange i tråden der er enige med ham i. En tidligere Mercedes-ejer kalder ligefrem Tesla Vision-systemet for noget skrald.

Den tidligere Mercedes-ejer fortæller, at han flere gange er blevet bedt om at stoppe, fordi Teslaen troede, der lå noget i vejen på kørebanen. Andre gange har bilen taget helt fejl af, hvor meget plads der er i en p-båse.

Byggekvaliteten i den nye Model 3 er de fleste i tråden dog tilsyneladende enige om. Den er ikke bare god. Den er meget bedre end i den første Model 3.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?