Reklame:

VIDEO: Mekaniker med 55 år erfaring: “Den bil vil jeg aldrig købe”

På tværs af sociale medier har den mekanikeren Scotty Kilmer formået at samle sig millioner af følgere.

Og selvom han er amerikaner, holder den højtråbende Kilmer, der selv siger han er 55 års erfaring med biler, sig ikke tilbage når det kommer til europæiske bilmærker.

Eller skal vi sige mærker med europæiske rødder. For som Kilmer rigtigt nok påpeger er Volvo, som han faktisk roser, trods sit svenske ophav i dag ejet af kinesere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Han går derefter videre til Volkswagen. Eller faktisk VAG-gruppen som helhed. For med sine fingre tæller han også Audi og Porsche (men udelader Bentley, Cupra, Seat, Skoda osv., red.) med i den ligning.

Bilerne er, mener Scotty Kilmer, ikke så pålidelige som de gamle, men som han siger kan “de være fornuftige biler på den korte bane”.

LÆS OGSÅ: Alt for mange danske bilister snydes af ‘ny’ p-regel

Herefter følger Mercedes. Primært fordi de får røvfuld af japanske Lexus, mener Kilmer. På den anden side bygger Stuttgart-mærket mere pålidelige biler, end BMW gør, lyder det.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Sidst på Kilmers liste over europæiske bilmærker er JLR-gruppen – eller Jaguar Land Rover – det britiske mærke med indiske Tata som ejer. For bilerne herfra at Scotty Kilmer absolut intet pænt at sige om.

@scottykilmerofficial

European car brands ranked #scottykilmer #cars #mechanic #ranking #bmw #mercedes #audi #volvo #porsche #vw #jaguar #landrover

♬ original sound – Scotty Kilmer

 

Reklameblok:


 

 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?