Reklame:

VIDEO: Fik sin Tesla til at lyde som Hellcat – blev slagtet af internettet

“Det DUMMESTE jeg nogensinde har hørt”… Folk på Facebook er bestemt ikke vilde med, at Tesla-ejer har fået sin Model S til at lyde som en Hellcat.

– Det er nok det DUMMESTE, jeg nogensinde har hørt.

– Det minder mig om min barndom, da jeg satte et stykke pap fast på min cykels hjul med en tøjklemme.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Det svarer til, at vegetar spiser salat med kød-krydderi.

Facebooks kommentarspor flyder bestemt ikke over med roser til en Tesla Model S Plaid-ejer, der har fået sin bil til at lyde som en Dodge Challenger SRT Hellcat. Det er ellers ikke, fordi det er ret svært. Altså at få en Tesla til at lyde som noget andet, end den er.

Det kræver bare et USB-stik med en lydfil. Så siger bilens udvendige højtalere, som du vil have dem til. Det brød myndighederne sig dog ikke meget om, så Tesla måtte i en softwareopdatering fjerne den mulighed.

Så nu kan bilen kun sige, som du vil have den til, når den holder parkeret et sted. Medmindre du ikke har hentet opdateringen der fjerner den såkaldte boombox-funktion. Eller i hvert fald begrænser den meget.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?