Reklame:

VIDEO: Bugatti-ejer ødelægger sin egen bil bare for at komme først

Mig først-kulturen er i den grad til stede blandt alle bilister – også hos dem, der mere end nogle andre har ekstra god grund til at passe på i trafikken. 

Dashcam-optagelser fra Kina viser med alt tydelighed, at mig først-kulturen i den grad trives i trafikken. Lige i denne situation blev det sikkert store ego voldsomt dyrt.

Ud fra optagelserne er det ikke til at sige, præcis hvem der er den største tumpe af de to. Men galt går det i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Heldigvis kun med ganske beskeden hastighed. Men selv med det forbehold taget i betragtning er det ikke helt billigt at rette døren på en Bugatti Veyron ud. Alene det at male en Bugatti tager dagevis. I hvert fald på fabrikken. Læs mere om det her.

Bugattien, der er involveret i uheldet, er angiveligt én af bare to Grand Sport Vitesse L’Or Rouge som nogensinde forlod fabrikken i Molsheim. Som de øvrige 448 biler er de to Grand Sport-modeller begge udstyret med en 8-liters W16-motor.

LÆS OGSÅ: Ejer af tidligere Saab-fabrik bekræfter: “Her skal bygges biler igen”

En motor Bugatti aldrig vil bruge igen. Når de sidste biler i de nuværende modelprogram er produceret, venter der færre cylindre og en hybridløsning. Men det, siger Bugatti, er ikke noget at hænge med mulen over.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Faktisk lover mærket ‘en fuldstændig vanvittig forbrændingsmotor‘ som afløser for den store W16-maskine.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?