Verdensmester giver op efter ét løb “Vi har ikke den rigtige bil”

Foto: Mercedes-AMG F1

Holdkammeraten siger desuden, at alle løb på kalenderen er skræddersyet til Red Bulls racer.

Hvem vinder Formel 1 i 2023? Hvis du spørger i Mercedes-garagen er der ikke meget tvivl. Hverken hos George Russell eller holdkammeraten Lewis Hamilton. Faktisk er de begge meget klare i spyttet, når det kommer til W14-racerens chancer for at køre VM-titlen hjem i år.

For den er i værste fald ikke-eksisterende. Og går det godt for Mercedes, formår holdet at holde fast i, at de har feltets fjerdebedste bil hen over sæsonen.

Reklameblok:– Det er svært, og man bliver nødt til at forblive positiv, men lige nu er vi det fjerdehurtigste hold. Vi ved, vi ikke er, hvor vil gerne vil være. Vi ved, at vi ikke har den rigtige bil, sagde den ellers syvdobbelte VM-vinder til avisen The Guardian.

Efter Formel 1-sæsonens første løb i Bahrain var Hamilton, der sluttede ræset som nummer 5, hele 50 sekunder efter vinderen – Red Bulls Max Verstappen. George Russell var endnu længere efter den flyvende hollænder.

– Det her mesterskab er skræddersyet til Red Bull, lød det slukøret fra den unge englænder efter løbet.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Næste løb på Formel 1-kalenderen er i Saudi Arabien søndag 19. marts.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk