Reklame:

Verdens dyreste nummerplade har fået ny ejer – så latterlig er prisen

Nummerpladen ‘P 7’ smadrer samtlige rekorder for, hvor dyr en nummerplade kan være.

Herhjemme er vi vant til dyre nummerplader. Et sæt ønskeplader koster eksempelvis 9.380 kr. Men så har du brugsretten til den i 8 år. Det har blandt andre vores chefredaktør Martin ‘Pyra’ benyttet sig på sin Mercedes C63 AMG.

Men den nummerplade, der netop er solgt på en auktion i De Arabiske Emirater slår alligevel alle rekorder. Sådan helt bogstavelig talt. Det påstår auktionshuset i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Chefens C63 AMG har fået nye nummerplader – du gætter den ALDRIG!

Nummerpladen har da også været dyr. Den anonyme køber har betalt svimlende 55 millioner arabiske dirham svarende til 102 millioner danske kroner for det aflange stykke metal.

Hvorfor så den vanvittige pris? Jo, araberne værdsætter den slags nummerplader. Desto lavere tallet er, desto vilde er prisen. Faktisk er schweizerne ramt af en lignende nummerplade-mani. Hvad tror du eksempelvis, der blev betalt for nummerpladen ‘ZH 100’ sidste år? Svaret finder du her.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?