Reklame:

Tuner sætter Tesla-strøm til klassisk 911 – resultatet er 710 hk

Ikke hvis men når elbilerne kommer, må de gerne have form som StreetFigther LA’s klassiske Porsche 911

Imens verden venter på Tycan – Porsches første rent elektriske bil der tidligere gik under navnet Mission E – har en amerikansk tuner kastet sig over at sætte strøm til en noget ældre model fra Stuttgart.

Og meget strøm, faktisk. Elmotoren, som nu ligger i den snehvide 911 fra 1977, er nemlig doneret fra en Tesla Model S. StreetFighter LA, som firmaet bag bilen hedder, har fået den elektriske motor til at yde 710 hestekræfter i sig selv, hvilket kan oversættes til, at 571 heste går direkte i hjulene.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Hennessey HPE1000 – Helvedskatten med 1.021 hk

Nuvel, det lyder som et vildt effekttab. Men ud fra de billeder, vi har, ligner ur-911’eren et fjerlet gadevåben klar til at straffe asfalt. Og så er tæt på 600 hestekræfter lige pludselig rigtig meget. Altså hvis man ikke synes, det lyder som sådan i forvejen.

Nu er bilen da også sparsom med mere end specifikationerne under hjelmen. Andet end det, vi kan se på billederne, og som StreetFighter LA fortalte om bilen, da de præsenterede den på SEMA Show, ved vi ikke.

Men vi lover at holde dig opdateret, så snart vi ved, hvor hurtig  Porschen er blevet fra 0 til 100 kilometer i timen af den stadigt noget alternative motorudskiftning. Og selvfølgelig hvornår den løber tør…

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

 


Reklameblok:


Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?