Hennessey HPE1000: Helvedskatten med 1.021 hk

Når mere vil have mere muskelbil, er Hennessey klar med meget mere i Hellcat Redeye HPE1000

I en frelst tidsalder hvor benzin er noget nær det vildeste bandeord, bliver bilerne paradoksalt nok vildere og vildere på det selvsamme fossile brændstof. Men for nogen er selv den vildeste Dodge Challenger Hellcat Redeye med sine kompressorfodrede 800 hestekræfter bare ikke nok.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Mere vil have mere – og mere skal den rødøjet helvedskat få. For hvis Hennessey låner nøglerne, kommer bilen tilbage med mere end 1.000 hestekræfter. 1.021 af slagsen for at være helt præcis – hvis der hældes E85 i tanken.

LÆS OGSÅ – Hennessey: Vi rammer 500 km/t i Venom F5

HPE1000, som udyret er døbt, kan lade sig gøre, fordi Hennessey har smidt den originale 2.7-liters kompressor over i bunken med brugte dele. I stedet har de fundet en 4.5-liters sag frem og boltet den fast på bilens monster af en 6.2-liters HEMI-V8’er.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Det er mere, end Bugatti vred ud af den første Veyron. Og det fransk/tyske prestige projekt har dobbelt så mange cylindre at gøre godt med. Faktisk er antallet af heste tæt på det samme som i Ferrari FXX-K, og hyperhingsten fra Italien må du ikke engang bruge på vejen.

Helvedskatten fra Hennessey må du til gengæld gerne slippe løs på et stykke offentligt asfalt. Hvis du tør, er prisen for HPE1000-pakken 34.000 dollar oveni det en ny Hellcat Redeye Widebody koster. Før dansk moms, skatter og andre himmelråbende afgifter er det en regning på 100.000 dollar.

Men, damn – den er ond!

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!