Tuner klar med 1.001 hk til tre Audi RS-modeller

Tusinde og én hestekræfters eventyr er netop, hvad de tyske tunere fra MTM har gang i. 

Og det på hele tre Audi RS-modeller. Nemlig RS6, RS7 og RS Q8. En fortælling der hæver ydelsen i den fire-liters biturbo V8’er, som bilerne har til fælles, betragteligt.

Ifølge tunerne selv går ydelsen i alle tre modeller fra 600 hestekræfter og 800 newtonmeter til skrækindjagende 1.001 hypper og 1.249 newtonmeter.

Ja, du læste helt rigtigt. 1.000 hestekræfter i en Audi. Eller tre modeller er det jo egentlig. Det kan lade sig gøre, fordi MTM læser deres egen software ind i bilens motorstyring, samtidig med at de skifter ud i den dobbelte turboopsætning.


LÆS OGSÅ: Stangstiv bilist stoppet på motorvejen – så høj var promillen

MTM siger ikke noget om, hvordan det rykker ved de tre bilers præstationer. Men vi skal nok ikke være i tvivl om, at det kommer til at gå pænt stærkt. Og meget stærkere end det i forvejen allerede gør i eksempelvis RS6 Avant, der kun bruger 3.6 sekunder på at nå fra 0-100 km/t – og den stopper ikke før, speedometeret siger 305 km/t.

Sådan en omgang er selvfølgelig ikke gratis. Har du eksempelvis en RS6’er, der skal peppes ‘lidt’ op, render regningen fra MTM op i 43.599 dollars. Det er godt 275.000 danske kroner. Er det en RS Q8, skal du lægge 499 dollars mere.

Det hele er selvfølgelig eksklusiv selve bilen.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilerne.


Reklame: