Annonce:

Tyv kørt over – døde af at stjæle Ford-katalysator

Katalysatorer er eftertragtede blandt kriminelle, fordi de indeholder særligt værdifulde metaller. En tyv i Californien betalte dog den ultimative pris for sin ugerning.

En mand er død efter, at han prøvede at pille katalysatoren af en Ford Excursion, der stod parkeret i byen Palmdale, som ligger i det sydlige Californien.

I bilen sad en kvinde og sov, men hun vågnede af de lyde, som tyven ikke kunne holde nede, mens han forsøgte at skrue katalysatoren af.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver AutoBlog.

– Hun vågnede af lydene, startede bilen, satte den i bakgear og mærkede et bump, som om hun var kørt over noget.

LÆS OGSÅ: Kørte 123 km/t i 30-zone – får 1.800 kroner i bøde

– Hun stoppede med det samme, steg ud og ringede straks 911, da hun så, hvad der var sket, fortæller politiet om hændelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men mandens liv stod altså ikke til at redde. Tyven døde senere af sine kvæstelser på hospitalet. Han var dog ikke alene.

Det viste sig, at han havde tre andre mænd med på tyvetogt. De blev alle tre anholdt senere. De sad faktisk i en bil, som holdt i umiddelbar nærhed af den store Ford.

Det vides ikke, om politiet i Palmdale valgte at sigte kvinden for noget. Men desværre er der steder i USA, hvor katalysator-tyverier nærmest hører til dagens orden.

Faktisk er det så stort et problem, at selv politiet er blevet ofre for den slags tyverier. Tilbage i 2022 lykkedes det en eller flere tyve at stikke af med katalysatorerne fra flere politibiler.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Bilerne stod endda parkeret lige ude foran en politistation, som huser en lokalafdeling af specialstyrken SWAT. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler