Annonce:

Danmarks mest populære bilmærke skuffer fælt i ny opgørelse

De danske bilejere bliver stadig mere utilfredse med deres biler. Desuden ræser Tesla mod bunden, viser opgørelsen Autoindex 2024.

I 2023 kunne man ikke sparke sig frem for bare succeser hos Tesla på salgslisterne rundt omkring i Danmark.

2024 er dog begyndt ganske anderledes, og ifølge opgørelsen Autoindex er Tesla-ejere heller ikke ligefrem glade for deres biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Retfærdigvis skal det siges, at bilejernes tilfredshed generelt er faldende. Og at det bestemt ikke kun er Tesla, der trækker dette års opgørelse ned.

For mens BMW igen klarer sig bedst, er der kun fire bilmærker, der kan notere sig en samlet fremgang, når det kommer til danskernes tilfredshed. Og her er mærket fra München ikke iblandt. Faktisk går BMW tilbage med 0,8 procent i forhold til sidste års måling.

LÆS OGSÅ: Svensk by vil forbyde alle veteranbiler uden katalysator

Kun Suzuki, Ford, Opel og Nissan går det en smule bedre for i år, hvis man spørger bilejerne. Opel ligger endda næstsidst i den samlede måling med en samlet score på 826 ud af 1.000 såkaldte indekspoint.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Værst står det til for Fiat, der i Danmark kun er en skygge af sig selv, med 808 point. Det er en tilbagegang på 2,0 procent i forhold til sidste år, hvor mærket dog også lå sidst.

Et mærke som Tesla er dog styrtdykket på listen. En score på bare 840 indekspoint er en tilbagegang på hele 4,0 procent i forhold til sidste år.

– Der er tale om et hypet bilmærke, der ikke kan leve op til den succes, det har fået. Tesla ligger i bund, når det gælder forhandler og værksted, mener FDM.

Danskerne er dog ikke de eneste, der ikke jubler over Teslas serviceniveau. I den forbindelse er der også klager fra udlandet, om biler der ødelægger sig selv. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler