Annonce:

Haaskører indrømmer: “Jeg fik ikke et tilbud fra Red Bull”

Han skifter Haas ud med Sauber, men tilbudet fra Red Bull kom aldrig. Det fortæller Nico Hülkenberg forud for Miamis grandprix.

I sin bog ‘Alt eller intet’ fortæller Kevin Magnussen, at meget lidt skulle være gået anderledes, så var han blevet Ferrari-kører.

Om Nico Hulkenberg nogensinde har fået et tilbud fra Maranello, vides ikke. Men nu siger tyskeren selv, at et andet storhold i hvert fald ikke har smidt et kontraktilbud efter ham.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Lige den del af arbejdslivets glippede muligheder tager tyskeren dog med sindsro og et glimt i øjet, skriver Auto Motor und Sport.

– Jeg havde desværre ikke noget tilbud fra Red Bull. Det er altid et spørgsmål om alternativer, lyder det fra Hulkenberg.

LÆS OGSÅ: Var Danmarks mest populære bil – nu styrtdykker salget

Men at meget i 2024 ser anderledes ud for den 36-årige Nicolas “Nico” Hülkenberg, er der ingen tvivl om.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Da han ledte efter et fast sæde i 2019 ville Andreas Seidl, der dengang var McLarens teamchef, ikke have noget med ham at gøre. Faktisk blev døren smækket i med det samme, fortæller Hulkenberg.

5 år senere arbejder Andreas Seidl for Sauber, der på sin side er kontrolleret af Audi. Og her ligger man ikke skjul på, at der skal sidde en tysker i mindst én af bilerne.

Nico Hulkenberg indrømmer da også, at Haas allerede sidste år forhindrede ham i at skifte hold. Men interessen fra Audi/Sauber er altså ikke kølet af, og fra næste sæson gør partnerne alvor af planerne.

Hvad det betyder for danske Kevin Magnussen, er endnu uvist. Den 31-årige racerkører vil i hvert fald ikke offentligt sætte ord på, om han og Haas har papirer på hinanden længere end til umiddelbart efter denne sæson.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler