Annonce:

Første Fisker-afdeling har søgt konkursbeskyttelse

Fisker Inc. ligner mere og mere et bilmærke på randen af konkurs. Nu søger den østrigske afdeling frivillig konkursbeskyttelse.

Tirsdag i denne uge har Fisker i Østrig bekræftet, at man har søgt en såkaldt frivillig konkursbeskyttelse.

Beslutningen er taget efter, at fabrikken Magna Steyr, der ligger i samme land, ikke forventer nogensinde igen at skulle bygge Fiskers biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Fisker Inc. skylder i øvrigt fabrikken flere penge, end mærket i øjeblikket er værd. Selv Henrik Fiskers private ejendom, som han har sat til salg, er mere værd. Læs mere om begge dele her.

Tilbage hos Fisker i Østrig mener man, at konkursbeskyttelsen vil give det frirum fra kreditorer, som forretningen har brug for.

LÆS OGSÅ: 78-årig bilist dømt for at stjæle strøm til en Polestar 2

– Konkursbeskyttelsen vil gøre det muligt for Fisker Østrig at sikre, at virksomhedens aktiviteter kan fortsætte under retsbeskyttelse, herunder udbetalingen af lønninger og det fortsatte salg af biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Fisker Østrig har til hensigt at fortsætte med at levere biler til kunderne i det omfang det er muligt, yde service og opdatere software ‘over-the-air’, mens selskabet bevæger sig gennem omstruktureringsproces.

– Fiskers andre afdelinger er ikke omfattet af den østrigske konkursbeskyttelse og fortsætter med at fungere som normalt, lyder det i et udtalelse.

Den 24. april meddelte Fisker Inc. selv, at hele firmaet vil søge konkursbeskyttelse indenfor 30 dage, hvis ikke det lykkes at finde en løsning på firmaets nuværende situation.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler