Annonce:

Konkurrent støtter Kevin Magnussen: “Klogt kørt”

McLarens teamchef havde efter løbet i Miami intet tilovers for Kevin Magnussens kørsel. Men internt er der uenighed om danskerens opførsel.

Kevin Magnussen fik den ene straf efter den anden ovenpå Miamis grand prix sidste weekend. Men det er bestemt ikke alle, der synes, at danskeren gjorde noget forkert.

En af dem er løbets vinder, McLarens Lando Norris. Faktisk er den unge brite meget uenig med sin teamchef Andreas Seidl, der efter løbet ikke havde meget til overs for K-Mag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men det havde Norris altså. Briten kalder ligefrem danskerens kørsel for klog og sammenligner det med forholdene under Monacos grandprix.

– Det er lidt ligesom i Monaco. Hvis din holdkammerat er på 9. pladsen, og du overhaler og laver ‘en Fernando’ ved at blokere for alt og alle, ved du, at du får en straf.

LÆS OGSÅ: Nyt bilmærke hævder at bygge en bil hvert 76. sekund

– Men samtidig redder du din holdkammerat, der på den måde kan tage et pitstop. Du ved, du får en straf, men du gør det for holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Når man er konkurrent, er det grusomt at blive udsat for. Men jeg synes, han (Kevin Magnussen, red.) gjorde noget klogt, lød det fra Norris efter løbet ifølge GPblog.com.

Kevin Magnussen fik i alt 65 sekunders straf for sin kørsel under Miamis grandprix. Han kan desuden notere sig yderligere 5 strafpoint.

Heller ikke Hamilton havde meget negativt at sige om Kevins Miami-kørsel:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler