Annonce:

Ford tilbagekalder 43.000 biler – motoren kan brænde af

Ford forsøgte allerede i begyndelsen af 2023 at løse problemet – nu er fejlen kommet igen. Det betyder, at 43.000 biler kan futte af.

Ford forsøgte i 2023 men fik tilsyneladende ikke bugt med revner i benzindyserne på en række modeller. Herunder SUV’en Kuga med den 1,5-liters Ecoboost-motor.

Og nu er den gal igen. Der er fortsat revner – og der kan opstå revner i dyserne – derfor må blandt andet 5.655 Kugaer en tur på værksted.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser Ford selv ifølge nyhedsbureauet AP.

Sidste gang udstyrede Ford 46.947 biler med en afløbsslang for at dræne benzin væk fra varme overflader. Samtidig opdaterede Ford noget software i bilerne.

LÆS OGSÅ: Svensk by vil forbyde alle veteranbiler uden katalysator

Uden for Europa kunne Ford notere sig, at der var meldinger om fire skader på biler som følger af fejlen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Nu har Ford så fundet ud af, at yderligere 5.655 Kugaer, der er produceret mellem 25. november og 19. december 2023, stadig kan få revner i indsprøjtningsdyserne. Fejlen kan betyde, at der ophober sig benzin oven på en varm motor.

Tilstrækkelig med varme kan antænde en brand under motorhjelmen, så nu må Ford i gang med den samme procedure som sidste år. Selv regner bilmærket med, at reparationen vil tage omkring to timer.

Det er langt fra første gang, at Ford render ind i problemer, der fører til massive tilbagekaldelser. For nylig var det tilmed forhandlernes skyld. Læs mere om det her.

Andre bilmærker er dog i endnu større problemer end Ford, når det kommer til tilbagekaldelser. Tilbage i december sidste år tilbagekaldte Honda så mange biler, der også kan have brændstofproblemer, at man frygter at løbe tør for reservedele. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler