Annonce:

Porsche-ejer kørte for stærkt – får bøde for original udstødning

I New York tager overvågningskameraer ikke kun billeder af bilister, de lytter også efter støj. Og det koster knaster, må en Porsche-ejer erkende.

En Porsche 911-ejer har fået en bøde på 800 dollar svarende til 5.553 danske kroner i New York. Men ikke fordi han kørte for stærkt.

I stedet mener bystyret, at deres kameraer, der også er udstyret med lytteudstyr, har opfanget, at Porschen larmer for meget.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og det selvom Porsche-ejeren kan bevise, at der sidder en fabriksoriginal udstødning på bilen. Noget der også sad på 911’eren, da den blev aflyttet af kameraet.

Det skriver Road & Track.

LÆS OGSÅ: Nyt bilmærke hævder at bygge en bil hvert 76. sekund

Porsche-ejeren indrømmer, at han kortvarigt kørte for hurtigt i en 40-zone. Det lydklip, bystyret i New York har af Porschen, varer da også mindre end 2 sekunder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men i de to sekunder støjede 911’eren 5 decibel mere end det tilladte. Så bystyret holder fast i, at bøden skal betales.

Porsche-ejeren har samtidig fået en advarsel. For bliver han taget i at støje igen, vanker der en bøde på 2.500 dollar svarende til 17.500 kroner.

Og det uanset om han kommer kørende forbi lytteudstyret i den samme Porsche eller i en helt anden bil. Den nye overvågningsteknologi blev i øvrigt indført i New York i december sidste år. Og det er langt fra den eneste straf, man lægger ned over bilisterne. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler