Annonce:

Parkeringshuse risikerer at kollapse på grund af elbiler

I takt med at politikere sløjfer stadig flere parkeringspladser på gaden, bliver parkeringshuse mere nødvendige. Men her kan elbilerne blive et problem.

Elbiler kommer, faktisk er de her allerede. Og det i stor stil.

Men det kan ende med at blive et stort problem. Særligt i parkeringshuse som ikke nødvendigvis er dimensioneret eller bygget til vægten fra moderne biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver den britiske avis The Telegraph.

– Jeg vil ikke lyde for alarmerende. Men der er helt sikkert risiko for, at nogle af de ældre parkeringshuse i dårlig stand kan kollapse, siger Chris Wapples, bygningsingeniør og parkeringsrådgiver, til avisen.

LÆS OGSÅ: Dette bilmærke har de mest tilfredse kunder

I samme artikel foreslår byggesagkyndige, at kravene til den vægt, et parkeringshus skal kunne klare, øges. Og at vedligeholdelsen af eksisterende parkeringshuse forbedres for at undgå sammenstyrtninger.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I England alene er der omkring 6.000 parkeringshuse. De fleste af dem har allerede adskillige år på bagen, da de er bygget tilbage i 1960’erne og 70’erne.

Desværre er det allerede sket, at ældre parkeringshuse er styrtet sammen på grund af tunge biler. En person mistede livet, og fem andre blev kvæstede, da et parkeringshus i New York faldt sammen i april sidste år.

Advarslen fra briterne kom desværre for sent. Artiklen blev bragt i den britiske avis bare to uger før det gamle parkeringshus kollapsede.

Herhjemme er ingen parkeringshuse foreløbig kollapset. Men det er sket, at bilisterne selv er fortsat ud over dem. Sådan helt bogstaveligt talt. Det skete bl.a. for en biltyv i en Citroën C4. Det skete faktisk også i april sidste år.. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler