Se listen: 6 fede trackday-biler til under 100.000 kr.

Gode biler til trackday

Foråret og sommeren nærmer sig, og det betyder action på racerbanerne. Man hvad skal du køre i, når der står trackday på kalenderen? Det giver vi dig seks bud på her. Og de koster alle sammen under 100.000 kr.

Uanset om du tager til Jyllandsringen, Padborg Park eller nogle af de andre fine baner, vi har i Danmark og i Sverige, så er det ved at være tid til at overveje at anskaffe sig en trackday-bil.

Den slags behøver heldigvis ikke koste en formue. Her får du vores bud på seks forskellige biler, der ikke koster alverden, men som stadig kan give dig masser af sjove timer til trackday.


Audi TT

Den lille tysker har lidt alder på bagen efterhånden, så derfor kan du få den til en fornuftig pris. Og den populære 1,8T-motor kan nemt få lidt ekstra hestekræfter, og undervognen findes der tonsvis af lækkerier til.
Pris fra: 50.000 kr.

Mini Cooper S

Mini har alle dage været en velkørende bil, og i Cooper S-versionen får du 175 hk og sekstrins gearkasse. Det er i sig selv rigtig fint til et par sjove timer på en bane. Også her får du nemt tryllet en endnu sjovere undervogn på bilen.
Pris fra: 79.000 kr.

Seat Ibiza Cupra

Store biler kræver mange kræfter for at være rigtig sjove på en bane. Ibiza Cupra er ikke ret stor, men den har stadig 180 eller 192 hk, hvilket gør den super velkørende og et oplagt våben til trackday. Den fås også med DSG-gear, hvis du er til den slags.
Pris fra: 95.000 kr.

Mazda MX-5

Det kan godt være, at den har fået meget hate for at være en frisør-racer, men faktum er bare, at Mazda MX-5 kører rigtig godt. Uanset årgang. Den vejer ingenting, har motoren foran og trækker på baghjulene. Det er den ultimative kombination til en banebil.
Pris fra: 60.000 kr.

Ford Fiesta ST150

Der er ikke mange af dem til salg, da bilen ikke er solgt i voldsomt mange eksemplarer i Danmark. Men kan du finde en, lover vi dig, at du kommer til at elske den lille Fiesta ST150 på en bane. Lav vægt og en 150-hestes toliters sugemotor. Plain and simple.
Pris fra: 35.000 kr.

BMW 3-serie

Foto: Rudolf Stricker – Wikimedia

BMW er et populært mærke på racerbaner, da de tidligere udgaver næsten altid havde baghjulstræk. Og hvis du går efter en model med lidt større motor, kan du også her få mange timer til at gå med at give trackday-gas. Selv den – i vores øjne – elegante E90 er godt nede i pris.
Pris fra: 50.000 kr.Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk