Annonce:

Bilmærke mister direktør – forlader Danmark efter 4 år

Den danske afdeling af kinesiske Volvo Cars skal have ny direktør. Den hidtidige sad på posten godt fire år, men har fundet nyt job.

Den danske afdeling af kinesiske Volvo Cars skal have ny direktør.

Efter 4 år på posten rykker Sarka Heyna Fuchsova fra stillingen som administrerende direktør for den danske afdeling til et tilsvarende job i Tjekkiet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser Volvo Cars i Tjekkiet på LinkedIn.

I et interview med Motor-magasinet siger Sarka Heyna Fuchsova, at “det har været en fornøjelse at være direktør her i Danmark”.

LÆS OGSÅ: Nyt bilmærke hævder at bygge en bil hvert 76. sekund

Samtidig mener hun, at det bliver svært at sige farvel. Fuchsova havde ansvaret, da Volvo i Danmark med øjeblikkelig virkning besluttede at stoppe salget af diesel- og benzinbiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det var i september 2022. Siden har det kinesiske mærke produceret sin uigenkaldeligt sidste bil med dieselmotor. Det skete på Torslanda-fabrikken tilbage i marts i år.

Præcis hvornår benzinbilerne også ryger ud, er endnu uvis. Men Volvo vil inden 2030 have bygget sin sidste bil med forbrændingsmotor.

Det er dog ikke alle, der er lige så begejstrede for Volvo Cars som den direktør, der nu forlader Danmark. Faktisk tværtimod.

En svensk forsker og professor advarer direkte imod, at man deler hemmeligheder i nyere Volvo. Kineserne, siger han, lytter nemlig med. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Volvo Cars er ikke de eneste, der skifter ud i toppen. Det gør Tesla også. Eller rettere sagt skærer det amerikanske bilmærke ned. Noget der også går ud over cheferne. Endda hele afdelinger. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler