Annonce:

Falsk bilist får bøde på hele 93.000 kroner

Sydøstjyllands Politi har sigtet en 34-årig mand for at udgive sig for at være en type af bilist, han på ingen måde er. Det koster ham nu 93.000 kroner i bøde.

Færdselsafdelingen ved Sydøstjyllands Politi modtog den 19. marts 2024 en anmeldelse fra Færdselsstyrelsen vedrørende mulige overtrædelser af taxiloven ved Billund Lufthavn.

En 34-årig mand, der er bosiddende i Nordjylland, havde oprettet en Facebook-profil, hvorfra han tilbød kørsel til og fra Billund Lufthavn.

Færdselspolitiet foretog torsdag den 25. april 2024 en kontrol af en af mandens større personbiler, netop som den forlod Billund Lufthavn. Kontrollen viste, at passageren havde bestilt og betalt for kørslen via Facebook-annoncen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver politikredsen i en pressemeddelse.

LÆS OGSÅ: Nu hælder Porsche også syntetisk brændstof på lastbiler

Den 34-årige ”vognmand” blev sigtet ved at have været ansvarlig for, at der blev udført erhvervsmæssig persontransport, selv om der ikke forelå tilladelse hertil, og at kørslen blev solgt uden et kørselskontor. Derudover var bilen hverken registreret eller godkendt til taxikørsel. 

Det var ikke ”vognmanden” selv, der kørte den bil, der blev standset. Den pågældende chauffør viste sig i øvrigt ikke at have den fornødne uddannelse.

Det samlede bødekrav mod ”vognmanden” er på 93.000 kroner samt en mindre bøde til chaufføren. Sydøstjyllands Politi overdrager herefter sagen til SKAT.

Det er bestemt ikke første gang, at bilister, der udgiver sig for at være noget helt andet, end de er, kører lige i armene på politiet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I sidste måned stoppede Midt- og Vestsjællands Politi en falsk ‘kollega’ i en rød Dacia med blink på taget. Manden – en 51-årig fupmager – kan have chikaneret adskillige bilister, mener ordensmagten. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler