Se Kimi Räikkönen skræmme livet af teamkammerat


For en sjælden gangs skyld smiler ‘the iceman’. Alt sammen fordi han kan skræmme livet af holdkammeraten, Antonio Giovinazzi. 

I disse dage fejrer Alfa Romeo-folkene fabrikkens 110 års jubilæum. En bedrift der i den grad tåler en fejring. Men faktisk tyvstartede de allerede, da Formel 1-holdet af samme navn (det tidligere Sabuer F1) sammen med resten af F1-feltet var på Nurburing i oktober.

Men til forskel fra Formel-bilerne, som kører på den special-byggede Grand Prix-bane, slap Alfa Romeo også deres to køre løs på Nordsløjfen. Anlæggets mest berømte bane.

LÆS OGSÅ: Dom – Ulovligt gaderæs koster 3 mænd bøder

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Her har  Kimi Räikkönen én klar fordel. Han ser ud til at kende de 20,8 kilometer asfalt særdeles godt. Eller også er han bare total kølig som altid.

Ses vi til Auto Show?


Der er i hvert fald overskud til smil på Antonio Giovinazzis bekostning. Imodsætning til finnen ser han nemlig slet ikke ud til at være tryg ved den berømte og berygtede bane – slet ikke.

Se her:

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk