Rockstar bekræfter: Lækket GTA 6 er “desværre” ægte


På Twitter skriver Rockstar, at man er ‘ekstremt skuffet’, over at dele af arbejdet med GTA 6 blev det med offentligheden i weekenden.

Søndag i sidste uge lækkede en hacker op mod 90 videoer og stillbilleder af den kommende Rockstar-udgivelse, GTA 6. Først ville hverken Rockstar eller moderselskabet Take Two sige noget.

Men nu bekræfter Rockstar lækket på Twitter. Selv kalder udvikleren lækket for et ‘indtrængning på deres netværk’. Noget som har betydet, at dele af spillet i et udviklingsstadiet er blevet delt med offentligheden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Af samme tweet fremgår det, at Rockstar er ekstremt skuffet over lækket i søndags.

– En uautoriseret tredjepart har på ulovlig vis downloadet og delt fortroligt information fra vores systemer. Det inkluderer tidligt udviklingsmateriale til det næste Grand Theft Auto, lyder det fra spiludvikleren.

Rockstar bekræfter dog i samme tweet, at lækagen umiddelbart ikke får betydning for udviklingen af det kommende GTA. Udviklingen fortsætter som planlagt. Samtidig lover udvikleren at give ‘ordentlig besked’, så snart det næste spil (GTA 6, red.) er klar.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og selvom det er ved at være 10 år siden GTA 5 var nyt, skal vi ikke regne med at høre noget fra Rockstar lige foreløbig. GTA 6 menes at mindst et års udvikling foran sig endnu. Om søndagens lækage har lagt yderligere til udviklingen, vides ikke.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk